Ontmoet hier

Ontmoet nieuwe mensen, of juist diegene die je dierbaar zijn. Maak nieuwe herinneringen of haal oude herinneringen op. De Villa is ideaal voor persoonlijke momenten.

De Villa is van en voor iedereen.

Voor onze tuinman die uit Iran is gevlugt, voor een van de eerste punkers uit Amsterdam die bij ons werkt, voor de young professional die hier een training krijgt, voor een mantelzorger die hier even komt opladen en voor een student die hier wilt studeren.

Kortom, de gesprekjes bij het koffiezet apparaat zijn hier zeer afwisselend.

Ontmoetingen

Ceremonies

Wil je een vuurceremonie, pensioen feest, verjaardag, bruiloft of een persoonlijk afscheid organiseren? Dat kan bij ons allemaal. 

Je kan in de Villa goed je eigen sfeer neerzetten: we zijn geen openbare plek en je kan zelf kiezen hoeveel ruimtes je nodig hebt. Als je het groots wil aanpakken, kun je zelfs de hele Villa huren. Je mag eigen catering meenemen, of een food truck regelen.

We vinden het leuk om met je mee te denken zodat jouw aandacht uit kan naar de ceremonie, en wij zorgen dat de sfeer passend is.

Prijs op aanvraag
Mail ons voor meer informatie. We overleggen graag de mogelijkheden met je.

Trouwen bij Villa Buitenlust

In het weekend is het mogelijk de Villa in zijn geheel af te huren als trouwlocatie en hier elkaar het jawoord te geven. Jullie hebben 24 uur lang de gehele villa tot je beschikking inclusief de tuin en alle hotelkamers.

In de voortuin bevindt zich een pergola met rozenstruik: de perfecte plek om elkaar het jawoord te geven. In de huiskamer kan je in een intieme en huiselijke sfeer dineren waarna je het feestje kan voortzetten met een dansje in de Gymzaal. Of bij mooi weer je eigen minifestival buiten op het terrein!

Prijs
Trouwen bij Villa Buitenlust (24 uur) €4000
Mail ons voor meer informatie. We overleggen graag de mogelijkheden met je.

Beschikbaarheid en prijzen

Vul hier uw gegevens in, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte.