Train hier

Villa Buitenlust is een aantrekkelijke locatie waar je zowel zakelijk als privé ruimte(s) kunt huren. Wij helpen daar graag bij door alles te regelen wat je nodig hebt voor jouw ideale bijeenkomst.

Leren is niet een voorbereiding op het leven, maar het leven zelf.

— John Dewey Amerikaans filosoof 1859-1952

Vergaderen, presenteren & trainen

BHV training, intervisie, een workshop of vergadering? Kom maar op! Er zijn beamers & flipovers, wifi, catering en overnachtingsmogelijkheden. We helpen je graag te regelen wat je nodig hebt voor jouw ideale bijeenkomst.

 

Ander gebruik

Villa Buitenlust biedt je ook ruimte voor bijvoorbeeld jouw yoga-klas, workshop of cursus of meerdaags retreat.

Parkeren

Parkeren kost €7,50 per auto per dag.

Eten en drinken tijdens jouw bijeenkomst

Bij Villa Buitenlust houden we van lekker eten, no-nonsense en met aandacht voor mens en natuur. Er is filterkoffie, thee, koekjes, ontbijtkoek, homemade (vegan) cake van Ivy Kriek of borrelhappen. Lunch en diner regelen we voor je via onze buren en collega’s van de Buurtboerderij.

Heb je andere cateringwensen? Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Lunch

De lunch komt via onze buren en collega’s van de Buurtboerderij. We bieden een vast lunchmenu of je kan gebruik maken van hun kaart. 

Diner of borrel

Villa Buitenlust heeft geen eigen restaurant. We bieden simpele lokale borrelhappen en kunnen een tafeltje voor je reserveren bij de Buurtboerderij. Wil je liever een externe catering inhuren? Wij hebben een leuk netwerk en denken graag met je mee!

Onze zalen

Huiskamer

De huiskamer is het ‘hart’ van de Villa. Het is een grote open en lichte ruimte met een creatieve en huiselijke sfeer. Je vindt er ruimte om even onderuit te ploffen op de bank of te vergaderen aan de grote tafels. Ook bevindt zich hier de keuken waar koffie en thee wordt gezet.

Oppervlakte 90m2 
Vergaderen 25-30 personen
Lezingen 35-40 personen
Borrel 50 personen
Faciliteiten beamer, flip-over, zithoek, wifi
Prijs 
Dagdeel (4 uur) €220 
Dag (8 uur) €400

Meer dan 10 personen: €10 meerprijs per persoon

Gymzaal

Een open ruimte met veel bewegingsvrijheid. Deze ruimte voelt ruim aan en is flexibel in te delen, met of zonder meubilair.

Geschikt voor trainingen, presentaties en actieve sessies zoals yoga of een boksles.

Oppervlakte 70m2
Vergaderen 25 personen
Lezingen 35 personen
Yoga 18 personen
Sporten 18 personen
Faciliteiten beamer met scherm, flip-over, yogamatten, meditatiekussens, wifi
Prijs 
Dagdeel (4 uur) €185 
Dag (8 uur) €350

Meer dan 10 personen: €10 meerprijs per persoon
 

Coachingsruimte

Een compacte ruimte op de eerste verdieping. Voor een één op één gesprek met veel privacy of een kleine vergadering. Maar het kan ook je eigen kantoor zijn voor een dag of meer. Eindelijk eens tijd om geconcentreerd je plannen uit te werken!

Oppervlakte 15m2 
Vergaderen 6 personen 
Faciliteiten waterkoker, wifi
Prijs 
Dagdeel (4 uur) €100 
Dag (8 uur) €185

Tuin

Ons buitenterrein is paradijselijk wild. Geen aangeharkte perkjes, maar vooral veel groen, vlinderstruiken en een wirwar van planten, bloemen en grindpaden. Het is het domein van veel verschillende vogels, konijnen, kikkers en allerlei andere beesten. Er is een vuurplek en je kan gebruik maken van het aanwezige meubilair (tot ongeveer 50 personen).

Wil je het groots aanpakken? Hang wat lampionnen op en zet foodtrucks neer op de parkeerplaats en je hebt je eigen mini festival! De tuin kan in zijn geheel of in delen afgehuurd worden en de boomhut is ook apart te huur.

Prijs op aanvraag

Villa Buitenlust is een erkende Amsterdamse sociale firma. Dit betekent onder andere dat u door met ons samen te werken invulling kunt geven aan Social Return, sociaal inkopen of MVO.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bent u een opdrachtnemer van de Gemeente Amsterdam? Dan kunt u ook contact opnemen met Bureau Social Return Amsterdam en vragen naar de specifieke voorwaarden. 

Beschikbaarheid

Vul hier uw gegevens in, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte.